Sis ferits i 376 persones desallotjades en l’incendi de l’Hotel Garbí de Lloret

Foto: Bombers de la Generalitat

Foto: Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat, que han desplaçat un total de 14 dotacions, ja han donat per controlat l’incendi que, des d’aquest migdia, afectava l’Hotel Gran Garbí (carrer Potosí número 1) de Lloret de Mar. El foc ha cremat totalment un bar en desús a l’interior de l’hotel, a la planta baixa.

Les sis plantes restants han quedat afectades pel fum. Després que els Bombers han apagat el foc, s’han revisat i ventilat els passadissos i les habitacions. Com a mesura preventiva, el cos dels Mossos d’Esquadra, que ha desplaçat 14 patrulles, ha desallotjat 376 persones de l’hotel entre clients i personal.

Foto: Bombers de la Generalitat

Foto: Bombers de la Generalitat

En aquests moments, els Bombers ja han finalitzat la revisió de les instal·lacions i la direcció de l’hotel començarà a organitzar dels clients i el personal. Una dotació romandrà a lloc per si fos necessari remullar algun punt.

Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), un total de sis persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum: tres treballadors, dos agents dels Mossos d’Esquadra i un agent de la Policia Local. D’aquestes, cinc persones han estat evacuades a l’Hospital de Blanes, i la sisena ha estat atesa i donada d’alta al Punt Mèdic Avançat que ha instal·lat el SEM a la zona per atendre els ferits. Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i el Tècnic de Protecció Civil de l’Ajuntament de Lloret de Mar.