Detenen tres persones mentre assaltaven un domicili a Santa Coloma de Farners

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners juntament amb la Policia Local de Santa Coloma van detenir ahir, dia 5 de març, a Santa Coloma de Farners, quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de robatori i furt d’us de vehicle.

Ahir a les 13:30 hores els policies van tenir coneixement que quatre persones havien saltat la tanca d’una finca de la urbanització Santa Coloma residencial.

Immediatament diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc dels fets i van localitzar, aturat davant la casa, un vehicle que constava com a sostret dies abans a l’Hospitalet de Llobregat. A l’interior del cotxe hi havia un home que, en detectar la presència policial, va fugir corrents. Malgrat això, va poder ser interceptat i detingut pels mossos.

Tot seguit, els policies van observar que el vidre de la finestra de la planta baixa de l’habitatge estava trencat, i que a l’interior de la vivenda hi havia tres persones.

Quan els mossos hi van entrar, els tres homes van sortir corrents en diferents direccions. Un d’ells va ser detingut quan es dirigia cap al cotxe que tenien estacionat al carrer, el segon va ser detingut per la policia local de Santa Coloma mentre s’amagava entre uns matolls, i el tercer home, després de saltar per diversos patis, inicialment va aconseguir fugir.

Per aquest motiu es va muntar un dispositiu per tal de localitzar aquesta quarta persona. Finalment, cap a dos quarts de set del vespre, agents dels mossos el van localitzar caminant per la carretera C-63, dins el terme municipal de Santa Coloma.

Els detinguts són:
-Lulzim H, de 22 anys, nacionalitat kosovar i amb domicili desconegut
-Gerti M, de 22 anys, nacionalitat kosovar i amb domicili desconegut
-Elmir P, de 25 anys, nacionalitat albanesa i veí de Barcelona
-Aleks G, de 21 anys, nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut

Els detinguts, sense antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.