Els Mossos d’Esquadra detenen a Vidreres dos homes que transportaven sis quilos de marihuana

Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de Girona van detenir el dia 26 de gener a Vidreres Atman T., de 24 anys i Salim M., de 28 anys, tots dos de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Pels volts de les nou del vespre, els mossos estaven fent un control a la carretera C-63, al punt quilomètric 11. Els agents van observar que el conductor d’un vehicle, en adonar-se del control policial, va frenar en sec el cotxe i va donar mitja volta.

En veure la maniobra, els mossos van sospitar que podrien amagar alguna cosa i van interceptar el vehicle.

En adreçar-se als ocupants, els agents van notar una fortor a marihuana. Van efectuar un escorcolls del vehicle i van localitzar diverses bosses amb marihuana en diferents parts del vehicle.

Els dos ocupants del turisme van quedar detinguts per tràfic de drogues. En el posterior pesatge es va van comprovar que el total de la marihuana comissada era d’uns 6 quilograms. Els detinguts, van passar el dia 27 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar el seu ingrés a presó.