Quasi 85.000 joves de comarques gironines es podran beneficiar del programa Estiu Jove 2024

El diputat Marc LamuàEl Govern ha anunciat dues iniciatives importants per fomentar la cultura i la mobilitat entre els joves: el Bono Cultural Jove 2024 i el Programa Estiu Jove 2024.

Ara pots rebre per WHASTAPP les nostres notícies. Clica en aquest enllaç , després a ‘Seguir’ i activa les notificacions 

El programa Estiu Jove, amb un pressupost de més de 130 milions d’euros, està destinat a proporcionar oportunitats i experiències enriquidores per als joves d’entre 18 i 30 anys. En el cas del bonus cultural el pressupost és de 210 milions d’euros, uns 8.000 joves gironins el podran sol·licitar.

Marc Lamuà, diputat socialista a Madrid, ha destacat la importància d’aquestes mesures que «el Bonus Cultural i el Programa Estiu Jove 2024 són iniciatives que demostren el compromís del nostre govern amb els joves. Volem que tinguin accés a la cultura i la mobilitat, elements fonamentals per al seu creixement personal i professional. Aquestes oportunitats els permetran ampliar els seus horitzons i gaudir d’experiències que enriquiran les seves vides».

84.860 joves gironins podran accedir al programa Estiu Jove. A Catalunya seran 859.475 joves els que hi podran accedir dels 5.440.478 total de l’Estat.

El diputat gironí ha afegit que «la nostra prioritat és garantir que tots els joves, independentment del seu context socioeconòmic, puguin accedir a la cultura i viatjar per conèixer altres realitats. Això no només beneficia els individus, sinó que també enforteix la nostra societat en el seu conjunt».