Els dos hospitals de la Corporació tenen 29 pacients ingresats per Covid-19

CSMS

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) en relació a l’afectació de la Covid-19 als seus centres hospitalaris indica que continua augmentant el nombre de casos. Actualment hi ha 29 persones ingressades, 3 més en relació a l’anterior recompte de fa una setmana.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 27 persones ingressades per aquesta malaltia, 5 més que fa una setmana. D’altra banda, val a dir que 12 d’ells pertanyen als casos detectats a la Unitat de Mitjana Estada Polivalent. Els set dies anteriors hi ha hagut 16 nous ingressos, s’han donat 5 altes i hi ha hagut 1 defunció.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella ara hi ha 2 persones, 2 menys que fa set dies, durant els quals s’han registrat 3 ingressos, 4 altes –una d eles quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament als centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en una setmana han augmentat i s’ha doblat: ara són 22 persones, i fa set dies n’eren 10.

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 98 persones ingressades per Covid-19, 15 més que en l’anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 110.486 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua pujant, i està situat a la part alta de la taula. Ara és de 414 punts, i en l’anterior comunicat era de 271.

A Blanes també ha augmentat d’una manera molt considerable, i continua igualment a la zona alta de perill. En l’actualitat és de 764 punts, després que en l’anterior actualització era de 232 punts.