Agenda d’activitats avui dissabte dia 6 i diumenge 7 de novembre

Dissabte 6 de novembre

§ A ARBÚCIES, Fira de Tardor al Montseny i 37a Festa del Flabiol 2021. Enguany, la Fira de Tardor al Montseny i la Festa del Flabiol s’uneixen el cap de setmana del 6 i 7 de novembre per viure la gastronomia, el patrimoni, la natura, la música, els bolets, les castanyes i l’artesania.

Per consultar el programa d’activitats, cliqueu en aquest enllaç. És l’oportunitat perfecte per conèixer la unió de la música, l’artesania i la gastronomia a Arbúcies!

§ A BLANES, el Teatre de la població acull a partir de les 21 h. l’espectacle «Blanes-Ardales, un sentimiento» amb les actuacions de la Banda del Col·legi Santa Maria, el cantaor Adrián Muñoz, el guitarrista Alberto Torres, i el Coro Rociero Bahía de Blanes. El preu de l’entrada és 10 euros.

Diumenge 7 de novembre

§ A SANT COLOMA DE FARNERS, 47è Cros de Santa Coloma de Farners, al Circuit dels Saioners. Les curses començaran a les 9:30 hores. 

§ A BLANES, la Ciutat Esportiva acull el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Rítmica – Conjunts nivell 8 i 2a Fase Copa Base Individual nivell 7. Horari: de 10 a 14:35h i de 15:30 a 17:30 h.