Millo: «El PPC és l’únic partit que garanteix la unitat davant el separatisme de CiU»

Inici de la campanya electoral del PPC a Girona

El cap de llista del PPC per Girona, Enric Millo, ha dit aquesta nit durant l’inici de campanya electoral a Girona que «el PPC és l’únic partit que garanteix la unitat davant el separatisme de CiU». Millo ha afegit que «a tots aquells gironins i gironines que se senten tan catalans com espanyols els demano que ens facin confiança, el proper 25 de novembre. Només un PPC fort al Parlament de Catalunya pot frenar la deriva independentista de CiU».

 

 Per Millo «ens trobem en un moment decisiu per a Catalunya i per a Girona, un moment en què és fonamental estar units i dedicar totes les nostres energies a treballar per capgirar la situació i superar la crisi econòmica i no a aventures independentistes que només ens portaran trencament, enfrontament i divisió».

El candidat popular ha explicat que «dedicarem aquests 15 dies de campanya a fer arribar la nostra veu arreu de les terres gironines perquè els ciutadans es mereixen saber i conèixer la veritat del que significaria per a Catalunya la separació de la resta d’Espanya». Per Millo «la màxima prioritat del nou govern de Catalunya ha de ser la sortida de la crisi, la recuperació econòmica i la creació d’ocupació i això no s’aconsegueix dividint, creant confrontació o buscant la separació sinó sumant i buscant complicitats amb la resta de comunitats».

«Des del PPC de Girona oferim als ciutadans un projecte de futur per a Girona i els gironins, basat en la lluita contra la crisi i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans», ha dit Millo, que seguidament ha afegit que «hem elaborat un programa que inclou totes aquelles mesures que creiem que poden ajudar a les nostres comarques a fer un pas endavant per donar als ciutadans més i millors serveis».

«Ens hem fixat objectius pel desenvolupament de les comarques gironines en l’àmbit de les infraestructures, l’educació, la sanitat i les polítiques socials i, especialment, les mesures que cal que impulsi el nou govern perquè les empreses puguin començar a créixer altre cop», ha explicat Millo.

«Els gironins i les gironines necessitem i ens mereixem un govern que pensi en les persones i no en ell mateix, que dediqui els recursos a polítiques socials i a inversió productiva i no pas a subvencions identitàries, un govern que no creï problemes nous sinó que solucioni els que tenim, és a dir, un govern responsable que no s’amagui davant els problemes i que els afronti», ha dit el candidat popular.

Finalment el candidat popular ha dit que «espero i desitjo que sigui una campanya neta i respectuosa, que tots puguem expressar en llibertat el projecte que oferim als gironins, i centrada en allò que pot i ha de fer el nou govern de la Generalitat i no en desviar les culpes pròpies als altres».

El candidat popular ha explicat que «estic convençut que el PPC obtindrà uns grans resultats el 25 de novembre perquè els ciutadans no volen governs que creïn més problemes, sinó governs que solucionin problemes, i això és el que el Partit Popular ofereix a la societat gironina, solucions, i ho fa des d’un projecte d’unitat i comú amb la resta d’Espanya. No és moment de divisió ni de trencament sinó moment d’unitat, perquè junts sumem», ha conclòs Millo.