La Policia Local de Lloret deté tres persones per introduir bitllets falsos de 20 i 50 euros

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar va detenir dilluns passat tres persones de nacionalitat francesa per introduir bitllets falsos de 20 i 50 €. La col·laboració de part de diversos establiments comercials de la vila que van denunciar els fets a la Policia Local, ha estat clau per a la seva detenció.

Diversos comerços de Lloret havien alertat prèviament a la Policia Local que una parella, un home i una dona, de parla francesa, havien intentat pagar amb bitllets falsos de 20 i 50 € productes de poc preu.

La descripció donada pels comerciants que incloïa la matricula del cotxe, de França, on una tercera persona els esperava, va permetre que un dels auxiliars de protecció civil els localitzés i aquest va alertar les patrulles de policia local que el van interceptar quan tractaven de fer l’estafa en una botiga del passeig marítim.

A l’escorcoll es van trobar més de 200 euros en bitllets falsos i una quantitat superior en moneda i bitllets en fraccions més petites presumptament per estafes consumades que fa pensar que el delicte podria superar els 400 euros.

Les primeres diligències efectuades per Policia Local han identificat sis botigues de Lloret on havien intentat o consumat l’estafa i introduït bitllets falsificats. Els detinguts van passar ahir dimarts als Mossos d’Esquadra on continuaran les diligències.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Ordre Públic, Jordi Sais i el cap de la Policia Local, Joaquim Martín, han coincidit a destacar que la col·laboració dels comerciants ha estat clau per a la detenció de les tres persones.