El PPC de Girona celebra el seu creixement a la demarcació al 12è Congrés provincial

Jordi Cornet durant la seva intervenció al congrés / Foto: PPC

El secretari general del Partit Popular Català (PPC), Jordi Cornet, va inaugurar ahir diumenge el 12è Congrés provincial del PPC de Girona. Cornet va destacar la millora del partit des que el presideix Alícia Sánchez-Camacho i va explicar que «teníem un repte, vam dir que aconseguiríem els millors resultats de la història i ho hem fet».

«Nosaltres som l’única força política que està aquí per servir els ciutadans, els catalans i els gironins», va dir el secretari general. «Si ens ho proposem canviarem aquest país, canviarem Catalunya i canviarem Espanya». 

Cornet es va reafirmar en la idea d’aconseguir ser la segona força política a Catalunya i va encoratjar els assistents dient que «no tenim límits, els límits els marquem nosaltres».  Cornet va apostar per «una Catalunya forta amb Espanya i amb Europa», perquè «hem de sumar esforços». Precisament, Cornet va subratllar la facilitat de la presidenta del partit i del portaveu del grup parlamentari i president provincial a Girona, Enric Millo, per treballar en equip. «Tenen confiança entre ells, saben que a la vida, el secret de l’èxit és la suma de tots, és pensar que a vegades pot tenir raó l’altre, saber escoltar».

Per últim, Cornet es va referir a Millo i va destacar «la feina impressionant» que està fent al Parlament de Catalunya i com a president del PPC a Girona. «El canvi a Catalunya comença a Girona; els gironins poden aconseguir el canvi que volem, que els nostres fills visquin en una Catalunya plural on es defensen les persones i no les identitats. Som un partit en contacte amb la ciutadania i així ho ha demostrat Enric Millo amb la seva feina a les comarques gironines».

400 nous afiliats

Per la seva banda, el secretari provincial, José Luis Montero, va presentar l’informe de gestió destacant el creixement del partit a la demarcació. Segons Montero, els ciutadans «han conegut la realitat del nostre partit, un partit que es preocupa per ells perquè el Partit Popular Català defensa els interessos de Catalunya evitant la confrontació amb la resta d’Espanya i els debats estèrils».  Montero va manifestar que «gràcies a la feina de molta gent, hem aconseguit resultats històrics», i va detallar els bons resultats a les eleccions autonòmiques de 2010, les municipals de 2011 i les generals del mateix any.  Per Montero, és molt significatiu el creixement a les eleccions municipals, quan es va doblar el nombre de regidors i de municipis amb representació del PPC.

A més, va explicar que en els darrers anys s’han sumat al projecte del Partit Popular Català a les comarques de Girona més de 400 nous afiliats. Finalment, Montero va manifestat que «a partir d’avui comencem una nova etapa», alhora que ha demanat que sigui una etapa «continuista» per tal de «consolidar tot el que hem aconseguit».