Mor a Lloret un jove turista portuguès en caure des d’un cinquè pis

Mor un jove turista a Lloret de Mar, en caure al buit des d’un balcó. Els fets van passar ahir al vespre a la zona de la riera, al centre de la vila. La víctima, de 17 anys i nacionalitat portuguesa, es va precipitar al buit des del cinquè pis d’un bloc i va morir a l’acte. Segons fonts municipals, el jove passava les vacances de fi de curs amb un grup d’amics en els apartaments Blau, situats a l’avinguda Just Marlès.


Tot indica que va caure de forma accidental, però no es descarten altres hipòtesis. En qualsevol cas, s’està a l’espera que els Mossos d’Esquadra acabin la investigació. El regidor de Governació, Jordi Martínez, expressa el «condol de l’Ajuntament cap a la família» i considera que l’incident «és un fet aïllat».

Dissabte passat van arribar a Lloret 3.000 estudiants portuguesos, per gaudir de les vacances escolars. Entre ells, hi havia la víctima, que va venir acompanyat d’uns amics i la xicota, els quals han patit una crisi d’ansietat arran dels fets. La caiguda mortal es va produir ahir diumenge, entre les 20 i les 21 h.

Es tracta del segon cas que es produeix enguany al municipi. El primer va ser l’1 de gener de matinada quan un visitant francès, de 19 anys, va morir en precipitar-se des d’un edifici situat a l’avinguda Vila de Blanes.