Minut de silenci y dos dies de dol a Caldes de Malavella per la mort d’una nena en l’accident d’un inflable

Ajuntament de Caldes de Malavella

L’Ajuntament de Caldes de Malavella va convocar ahir una concentració a les set de la tarda a la plaça de la vila per guardar un minut de silenci i expressar el condol i solidaritat amb els familiars i víctimes del malaurat accident esdevingut del diumenge a les instal·lacions d’un establiment situat al muncipi, en el qual va perdre la vida una nena de 6 anys, després de resultar greument ferida.

Ha estat un acte emotiu on s’ha manifestat el més sentit condol i la més gran solidaritat del ple de l’Ajuntament a la família i amics de la petita Aran. Així mateix el ple ha reiterat, en nom de tot el poble de Caldes de Malavella, la seva solidaritat als seus familiars i amics en aquests moments tan difícils.

Manifestem la nostra consternació pel que ha succeït a totes les víctimes, així com el més gran desig d’una ràpida recuperació als nens i nenes que han sofert lesions en l’accident.

Els caldencs i caldenques han assistit compungits al minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament.

Ajuntament de Caldes de Malavella

A continuació es va llegir aquest text de condolença:

«L’Ajuntament de Caldes de Malavella, sumant-se a les mostres de dol generalitzades, ha convocat aquest minut de silenci en record de l’Aran i dels malaurats fets succeïts ahir».

«Des d’aquest mateix matí, les banderes onegen a mig pal a l’edifici de l’Ajuntament i en el Ple que hem fet abans d’aquest acte, hem decretat dos dies de dol oficial. En aquest sentit, expressem el condol per als familiars i amics. Un tràgic accident que ha colpit fortament el poble de Caldes».

«Aquest Ajuntament, en nom de tot el poble, tramet públicament el nostre suport als familiars en aquests moments tan difícils. Us prego guardeu silenci, Gràcies».

Sobre les causes de l’accident, ara com ara la recerca ha determinat que la instal·lació inflable solament estava ancorada al sòl per dos dels sis punts que tenia. Els propietaris del restaurant havien adquirit l’inflable feia poques setmanes i mancava del permís municipal.