Un operatiu policial a Tordera culmina amb la detenció de cinc homes que duien una arma detonadora

Ràdio Tordera

Ràdio Tordera

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tordera han detingut aquest matí cinc homes com a presumptes autors d’un delicte de tinença d’armes.Els fets han passat als volts de les 05:30 hores quan agents de la Policia Local de Tordera han identificat i detingut tres individus als voltants de la plaça de l’Església. Un dels tres detinguts portava una arma de foc tipus detonadora.

La col·laboració ciutadana ha alertat els agents de la presència de dos individus més que s’haurien escapolit per la zona.

Ràdio Tordera

Ràdio Tordera

Els Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís per part de la Policia Local, s’han activat ràpidament i han pogut fer la detenció d’un dels dos escàpols quan intentava entrar a un dels pisos mentre que l’altre fugit ja es trobava a l’interior. Davant d’aquesta situació, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Nord han acordonat l’illa de cases, al mateix temps que agents del Grup Especial d’Intervenció (GEI) han activat un operatiu per a detenir-lo.

L’home, que s’havia enfilat des del pis fins a una galeria per amagar-se, no volia sortir i els mossos han parlat amb ell fins que l’han convençut que sortís i finalment l’han detingut.

La investigació continua oberta per esclarir si els detinguts podrien haver participat en algun fet delictiu i si el darrer detingut anava armat ja que fins el moment no s’ha localitzat cap arma.