Moren en una pista forestal de Santa Coloma de Farners els dos ocupants d’un vehicle

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahir al vespre  es va registrar un sinistre viari mortal a una pista forestal a Santa Coloma de Farners. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.58 hores.

Per causes que s’estan investigant, un turisme va sortir de la via i es va precipitar a la riera. Com a conseqüència del sinistre van morir els dos ocupants del vehicle: un home, Josep Cullell, de 83 anys, i una dona, Dolors P.., de 80 anys, ambdós veïns de Santa Coloma de Farners.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter i quatre unitats del SEM.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.