Detingut a Maçanet de la Selva amb més d’un quilo de haixix

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Maçanet de la Selva el 17 de novembre Pascual GS, de 43 anys d’edat, nacionalitat espanyola i per un presumpte delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Quan els mossos estaven fent un control de pas a la sortida 9 de l’AP-7 van observar que al voral de la carretera hi havia un home caminant amb una bossa de viatge tipus Trolley.

Els agents, en veure aquesta conducta, s’hi van atansar per tal d’advertir a  aquesta persona que marxés de la via, ja el trànsit de vianants és prohibit. Quan els mosso s’hi van acostar l’home va canviar de direcció per evitar els agents. Quan els policies van aturar l’home, el van identificar i escorcollar.

Durant el registre li van trobar 2 peces d’una substància de color marró premsada, presumiblement haixix. Durant el registre els mossos van obrir la maleta i van trobar-hi 10 peces més. El pes total de la droga localitzada era d’uns 1.092 kg. Davant les evidències observades els mossos van detenir Pascual GS com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).