Territori i Sostenibilitat allarga el recorregut de vuit trens de l’R1 fins a Tordera i Maçanet

JFG

Arxiu Blanesaldia.com

El Departament de Territori i Sostenibilitat modifica el destí de vuit trens de la línia R1 de Rodalies de Catalunya i allarga el seu recorregut fins a Tordera i Maçanet-Massanes.

L’ampliació, que es fa a petició de l’ajuntament torderenc, es produirà a partir del dilluns 4 d’abril, quan vuit vehicles (quatre d’anada i quatre de tornada) que fins ara sortien o acabaven a Blanes ho faran ara a l’estació de Maçanet, i s’aturaran també a Tordera. D’aquesta manera, el servei a aquestes dues localitats s’amplia de 19 a 23 freqüències diàries, en els dos sentits de la circulació.

Les noves freqüències reforçaran els serveis de matí, tarda i nit. Amb sortida de Maçanet, hi haurà un tren a les 9:34 hores (9:41 hores a Tordera), a les 10:35 hores, a les 16:35 hores i a les 20:32 hores. Tots aquests vehicles tenen parada 7 minuts després a Tordera. I en direcció contrària, hi haurà un tren que arribarà a Maçanet a les 8:58 hores, a les 9:58 hores, a les 15:57 hores i a les 19:57 hores. Tots paren 7 minuts abans a l’estació de Tordera.