La web de l’Ajuntament d’Arbúcies va superar a l’octubre les 10.000 visites

La web de l’Ajuntament d’Arbúcies ha superat el llistó de les 10.000 visites durant l’octubre, un rècord inèdit des de la seva posada en marxa fa quatre anys i mig. La xifra exacta segons les dades de l’aplicació Google Analytics és de 10.182 visites entre l’1 i el 31 d’octubre, un període de temps en què el turisme en general i referents com la Fira de la Tardor i la Festa del Flabiol en particular han tingut una gran acceptació entre els internautes que han accedit a www.arbucies.cat


Superar les 10.000 visites en un mes és simbòlic si es té en compte que no s’havia aconseguit mai. Al maig d’enguany, es va arribar a les 9.993 visites i durant aquest 2011 s’ha obtingut una mitjana de 8.000 visites mensuals per un acumulat anual de 80.377 en data 31 d’octubre de 2011.

Tan o més important que les visites són els usuaris únics absoluts, o el que és el mateix, el nombre de persones que han accedit al portal durant el darrer mes independentment de les visites que hagin fet, i que a l’octubre van arribar als 7.025. El temps de permanència es manté al voltant dels tres minuts, concretament en 2 minuts i 57 segons.

La pàgina principal de Turisme, la Fira de la Tardor (amb un pic de més de 650 visites el divendres previ a la fira), ajuntament, restaurants, rutes i excursions, la secció Viu Arbucies, Fires i festes i el perfil del contractant són els espais més visitats. Entre aquests s’ha de destacar la notícia referent al lipdub de l’Associació Montseny Guilleries, que en només tres dies va assolir 841 visualitzacions.