Localitzats els cossos de les dues dones que es buscaven a la platja de Lloret de Mar

Trasllat dels cosos al Port de Blanes / Foto: Vídeo TV3

Trasllat dels cosos al Port de Blanes / Foto: Vídeo TV3

Al voltant de les 12.30 hores d’aquest migdia s’han localitzat els dos cossos de les dones de 33 i 36 anys, de nacionalitat anglesa, que es buscaven des d’aquesta matinada a les aigües de les platges de Lloret de Mar.

L’helicòpter de Salvament Marítim Helimer 215 ha localitzat els cossos, a una milla de la costa al sud-est de Blanes, i han estat recuperats per la seva embarcació. Els GEAS de la Guardia Civil els trasllada al Port de Blanes on el cos dels Mossos d’Esquadra es farà càrrec de la investigació.

Cal recordar que el dispositiu de recerca, que ha començat aquesta matinada, comptava amb la participació d’efectius del Departament d’Interior a través dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra, que han desplaçat els seus efectius terrestres i aquàtics, a més de les dotacions terrestres i un helicòpter i efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. Per la seva banda, Salvament Marítim ha desplaçat l’helicòpter i dues embarcacions i el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) ha enviat una ambulància amb caràcter preventiu.

Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat manté per avui dijous l’Alerta del pla especial d’emergències INUNCAT per l’episodi de mala mar a tot el litoral català, amb especial intensitat entre la Selva i l’Alt Empordà.

L’Ajuntament de Lloret de Mar, en nom de la població de Lloret, vol manifestar el seu condol als familiars, amics i amigues de les joves i els acompanya en el sentiment en aquests moments difícils i queden a la seva disposició pel que puguin necessitar.