Els Bombers de la Generalitat participen en el dispositiu de recerca de dues dones a Lloret de Mar

Foto: Nova Ràdio Lloret

Foto: Nova Ràdio Lloret

Els Bombers de la Generalitat participen en el dispositiu de recerca de dues dones, de nacionalitat anglesa, que des d’aquesta matinada se les busca per la zona del monument de la dona Marinera, a la platja de Lloret de Mar.

A les 4.40 hores d’aquesta matinada, la Policia Local sol·licitava la col·laboració dels Bombers per fer la recerca, a primera línia de costa, i per participar en les tasques d’il·luminació de la platja.

Segons les primeres informacions d’un testimoni, dues dones, d’un grup de cinc persones, haurien entrat a l’aigua i ja no se les hauria vist sortir.

El dispositiu de recerca a la matinada ha estat format per una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim així com efectius de la Policia Local. El Departament d’Interior, a través dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra, han desplaçat un dispositiu de sis dotacions terrestres per part de Bombers (la barca no ha pogut treballar pel mal estat de la mar) i quatre patrulles per part del cos policial.

Aquest matí, s’han activat els efectius subaquàtics dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers i de la Unitat Aquàtica dels Mossos d’Esquadra que s’afegiran a les tasques de recerca, sempre i quan el temporal marítim ho permeti. També està previst que s’enlairi l’helicòpter.

A lloc, continuen treballant els efectius terrestres dels Bombers amb sis dotacions, sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, una embarcació i l’helicòpter de Salvament Marítim i efectius de la Policia Local. També s’hi ha desplaçat una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.

Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat manté l’Alerta del pla especial d’emergències INUNCAT per la intensitat de la mala mar a tot el litoral català.