ACAP Blanes, La Selva – Alt Maresme prepara un seguit d’activitats pel Dia Mundial del Parkinson

Membres de l'entitat local i comarcal

Membres de l’entitat local i comarcal

L’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme (ACAPBLANES), com cada any arribant aquestes dades ha preparat una sèrie d’actes amb motiu del Dia Mundial del Parkinson. Enguany totes les  activitats  programada seran dedicades als 10 anys d’ ACAPBLANES.

Des del seu inici l’any 2005, l’associació fundada per l’Antoni Olmo, que també en va ser president i que dissortadament  ja no es troba entre nosaltres, ha fet camí donant suport als afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa i encara incurable. Per aquest motiu ACAPBLANES convida a tothom a participar de totes les activitats programades.

Com cada any ACAPBLANES sortirà al carrer els dies  12 d’abril a Blanes i el dia 18 a Lloret de Mar. Al llarg de tota la setmana del 13 al 17 d’abril l’associació celebrarà  jornada de portes obertes al local del carrer Joan Carles I número 1.

El dia 10 d’abril a les 18 h a l’ Auditori del Centre Catòlic  es celebrarà una conferència relacionada amb la malaltia. Enguany estarà dedicada als “ Avenços en Investigació del tractament” i serà impartida pel Dr. David Genís, reconegut neuròleg del Hospital Josep Trueta de Girona. Durant el mes de Maig es realitzarà també una sortida de relació amb tot els associats que ho desitgin.

Activitats

Dia 10 d’abril  divendres a les 18 h

Conferència a càrrec del  Dr. David Genís , reconegut  neuròleg en Parkinson del Hospital Josep Trueta de Girona i ens parlarà sobre: AVENÇOS EN INVESTIGACIÓ  DEL TRACTAMENT
Interessant aquest tema, per tot el nostre col·lectiu i tothom que en vulgui ser coneixedor. NO HI FALTEU. Us hi esperem. / Lloc: Auditori Centre  Catòlic – Roig Gelpí, 16

Dia 12 d’abril  dimenge de 10 a 14 h.

Jornada informativa i de col·laboració pel col·lectiu afectat per la malaltia de Parkinson i  per tothom qui estigui interessat en rebre informació. / Lloc: P. de Mar – c/ Ample  Blanes

Setmana del 13 al 17 d’abril de 10 a 12 h.

Jornades de portes obertes a la nostra Associació,(Joan Carles I nº 1) per informació de  la malaltia de Parkinson  i conèixer les activitats que realitzem.

Dia 18 d’abril dissabte de 10 a 14 h.

Jornada informativa i de col·laboració pel col·lectiu afectat per la malaltia de Parkinson  i per tothom qui estigui interessat en rebre informació. / Lloc: Plaça Església Lloret de Mar

Dia 14 de maig dijous

Sortida de relació als Jardins de Sta. Clotilde i gaudirem del bonic paisatge que aquest indret ens ofereix .Dinar amb tot el nostre col·lectiu, com a cloenda dels actes del Dia Mundial del Parkinson.