El tradicional Sopar Medieval posa punt i final a tres dies de Fira Medieval a Hostalric

sopar_medieval1El Sopar Medieval va congregar novament a més de 800 comensals, la totalitat dels previstos, per posar fi a tres dies en què Hostalric ha reivindicat el seu paper i importància durant l’edat mitjans amb la XIX edició de la Fira Medieval.

Aquest sopar va consistir en sopa de pastor i vedella i porc cuinats d’una sola peça a foc lent des de les 6 del matí seguint una tècnica tradicional.

sopar_medieval2Durant aquest cap de setmana, la vila s’ha transformat i milers de visitants hi ha pogut gaudir d’una gran quantitat d’espectacles de temàtica medieval pels carrers de la població com ara el mercat medieval, les cercaviles, els tornejos de cavallers, les demostracions de falconeria, etc.

medieval_1Gran part del protagonisme d’aquesta Fira i una dels llocs més visitats ha estat el recentment inaugurat Centre d’Interpretació del Castell en el qual, a través d’un audiovisual, d’una maqueta en 3D i una sèrie de pantalles tàctils, s’explica als visitants la història de la vila i les principals fites que ha hagut de travessar al llarg del temps. Des d’aquesta instal·lació es el patrimoni històric i arquitectònic de la vila.

medieval_2Els altres nous espais que s’han obert al públic són el polvorí, amb l’audiovisual sobre l’armament que s’ha utilitzat al castell d’Hostalric al llarg del temps, i les sales d’exposició.

Durant aquests dies, els visitants de la Fira Medieval d’Hostalric han pogut gaudir vivint el passat medieval de la vila, el seu entorn i la seva gastronomia.

Fotografies: La Selva Comunica