Els Mossos d’Esquadra detenen dues dones per furtar joies usant l’engany a Lloret de Mar

Vehicle del Mossos d'Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Vehicle del Mossos d’Esquadra, en un céntric carrec de Lloret

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 23 d’octubre a Lloret de Mar, dues dones de 24 i 32 anys, de nacionalitat romanesa, amb domicili a Barcelona i desconegut respectivament, com a presumptes autores d’un delicte de furt.

Al voltant de les onze del matí del passat 23 d’octubre una patrulla de la unitat d’investigació, que estava fent gestions a la població de Lloret de Mar, va veure dues noies joves que exhibien una carpeta a un home d’edat avançada que estava assegut en un banc. Una de les dones el començava a petonejar, mentre que una altra controlava l’entorn.

Poc després, les dones van marxar del lloc i els agents les van seguir fins un pàrquing exterior d’un restaurant. Allà les joves van rodejar quatre turistes d’edat avançada i van començar a conversar amb ells usant la mateixa tàctica anterior.

Els agents van veure com una de les dones subjectava el canell dret a una senyora i la començava a besar per la cara, mentre l’altra dona feia el mateix amb la parella de la turista alhora que controlava l’entorn.

Els mossos van intervenir, i mentre identificaven les dues dones, la que havia agafat a la víctima pel canell va obrir la mà i va deixar anar al terra un braçalet que havia intentat furtar a la turista.

Els mossos van comissar un braçalet d’or amb tres pedres incrustades i una carpeta de color blau de recollida de signatures d’una associació regional de discapacitats sordmuts. Les dues dones van quedar detingudes per un delicte de furt i la joia va ser retornada a la seva legítima propietària.

Les detingudes, amb antecedents, van passar el dia 24 d’octubre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.