Els Mossos d’Esquadra detenen a Vilobí d’Onyar tres homes amb un quilo d’haixix

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir el 25 d’abril a la sortida 8 de l’AP-7 (municipi de Vilobí d’Onyar) Mohand B, de 27 anys, Mohamed T, de 27 anys, ambdós veïns de Sant Feliu de Guíxols, i Abdelmounaim A, de 29 anys i veí de Castell-Platja d’Aro, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Pels volts de dos quarts de vuit del vespre agents de l’ARRO estaven efectuant un control amb vehicles logotipats a l’esmentada sortida de l’autopista quan van veure que se’ls aproximava un cotxe. En acostar-se el turisme on viatjaven tres ocupants els mossos van veure com, concretament l’acompanyant del conductor, en veure la seva presència, va fer el gest d’amagar alguna cosa. Els agents el van aturar i van observar com els tres homes estaven força nerviosos i donaven respostes contradictòries a les preguntes que se’ls hi feia.

Els mossos van fer baixar els tres ocupants i van escorcollar el vehicle. A dins del cotxe, a la zona dels peus del copilot,  s’hi va trobar una bossa de color blanc on hi havia dos paquets. A l’interior  del primer hi havia cinc envoltoris, d’uns deu centímetres d’allargada per cinc d’amplada i el segon era un paquet embolcallat amb cinta adhesiva de color marró d’uns tretze centímetres de llarg per cinc d’amplada, ambdues d’una substància de color marró, presumptament haixix. Els homes van manifestar finalment que duien la substància a Barcelona per vendre-la.

A un dels detinguts, Mohamed T., li consten antecedents. Els dos arrestats ja han passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.