La Policia Local de Lloret i la Guàrdia Civil detenen cinc persones per presumpte delicte de tràfic de drogues

Policies locals de Lloret de Mar

Policies locals de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar, en una operació conjunta amb l’Equip de Delinqüència Organitzada de la Guàrdia Civil de Girona, ha desarticulat una organització dedicada al tràfic i posterior venda de cocaïna a la localitat de Lloret de Mar. Es van detenir cinc persones de nacionalitat marroquina a les quals es van comissar 300 grams de cocaïna, 300 grams d’haixix i
uns 1000 euros en efectiu.

La Policia Local de Lloret de Mar i la Guàrdia Civil de Girona varen donar per finalitzada la denominada Operació “Vengradis” amb la detenció, el passat 28 de juliol a Lloret de Mar, de tres homes de nacionalitat marroquina, últims integrants de l’organització.

La investigació va iniciar quan la Guàrdia Civil i la Policia Local varen tenir coneixement de l’existència d’un grup organitzat dedicat al tràfic de drogues, concretament de cocaïna. Durant la investigació es varen identificar diferents individus que presumptament estarien rebent partides de cocaïna per a la se va posterior venda a Lloret de Mar.

El passat 25 de juny els agents varen tenir constància que a la localitat de Lloret de Mar es podria estar realitzant un intercanvi de substàncies estupefaents entre membres de l’organització, i es va poder interceptar el moment en el qual un dels membres de l’organització lliurava 300 grams de cocaïna.

En aquell moment es van detenir els dos individus de nacionalitat marroquina i, posteriorment amb la pertinent autorització judicial, es va procedir a l’entrada i registre del domicili d’un dels detinguts, a Lloret de Mar, on es varen comissar 1000 euros en efectiu.

Els agents varen seguir realitzant actuacions per a la identificació i detenció de la resta d’integrants, procedint el passat 28 de juliol, a la intercepció de tres homes de nacionalitat marroquina i donant per desarticulada l’organització.

Per aquests fets s’han instruït diligències que s’han traslladat al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Blanes (Girona).