Un mort i dos ferits en l’esfondrament del sostre d’una nau abandonada a Massanes

Foto: Bombers de la Generalitat

Foto: Bombers de la Generalitat

Un mort i dos ferits és el balanç de l’esfondrament del sostre d’una nau abandonada a Massanes, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

A les 13:34 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís. El sinistre s’ha produït en una nau en ruïnes ubicada al polígon industrial Pla d’en Marquès, a tocar d’Hostalric i la C-35. Es tracta d’una nau abandonada, amb una superfície total de 10.000 metres quadrats, on se n’ha ensorrat 250 metres quadrats de forjat del sostre.

Al lloc on s’han desplaçat sis vehicles dels Bombers, han localitzat a tres persones que han resultat afectades per l’ensorrament. Una d’elles ha mort al mateix lloc dels fets i les altres dues han resultat ferides.

Foto: Bombers de la Generalitat

Foto: Bombers de la Generalitat

També s’han desplaçat dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat els dos ferits de caràcter menys greu a l’hospital Trueta de Girona. Es tracta d’un home de 50 anys evacuat amb helicòpter i d’una dona de 43 anys que ha estat evacuada amb l’ambulància.

D’altra banda, també han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, amb la policia científica, que s’han fet càrrec de la investigació i els tràmits judicials per poder dur a terme l’aixecament de la víctima mortal, un home de 50 anys de nacionalitat romanesa.

A més, també han treballat efectius de la Policia Local d’Hostalric.