Junts per Lloret presenta les seves propostes electorals per millorar el civisme i la seguretat al municipi

L’objectiu d’aquestes propostes és fer campanyes de civisme per evitar les males conductes al carrer alhora que es proposa dotar el cos de la policia local dels agents necessaris en funció del període de l’any.

El candidat de Junts per Lloret, Jaume Dulsat, juntament amb Jordi Sais, número 4 de la candidatura de Junts per Lloret, han presentat avui al Mirador dels campions les següents propostes incloses en el seu programa electoral:

Creació d’un cos d’informadors cívics municipals amb la finalitat de vetllar pel compliment de les normes de civisme i respecte a la vida pública, així com per fer difusió de campanyes de civisme en horari diürn i nocturn per fomentar les bones conductes i mantenir el bon clima entre els habitants de Lloret i els turistes que ens visiten.
Campanyes de civisme dirigides als propietaris de gossos per conscienciar sobre la importància de recollir els excrements mantenint un Lloret net i salubre.
Dotar al cos de la Policia Local dels agents necessaris en funció del període de l’any, augmentant el nombre d’agents durant les temporades d’estiu.
Incrementar el sistema de càmeres ubicades a la via pública i a les urbanitzacions, per tal de poder disposar de millors eines de control i seguretat en tot el nostre municipi.
El candidat, Jaume Dulsat, ha explicat que “volem que tothom que viu o visiti Lloret pugui continuar gaudint del municipi amb seguretat”.

Així mateix, el candidat Jordi Sais ha afegit: «La seguretat és un punt clau per Lloret com a municipi i destinació turística, i és per aquesta raó, que es continuarà apostant per la presència d’agents cívics en horari nocturn a Just Marlés i s’ampliarà la seva activitat en horaris diürns en les zones comercials. A més està previst augmentar el nombre d’agents de la policia local en època estival aprofitant jubilacions».