L’Ajuntament d’Hostalric ratifica el conveni amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Imatge aeria d'Hostalric / Foto: JFG - Blanesaldia.com

Imatge aeria d’Hostalric / Foto: JFG – Blanesaldia.com

En el darrer ple ordinari de l’Ajuntament d’Hostalric va ratificar i convalidar l’acord que la Junta de Govern Local havia pres l’11 de març d’enguany per aprovar el conveni de col•laboració en matèria de protecció civil entre el propi Ajuntament i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Hostalric.

En virtut d’aquest conveni, l’Ajuntament reconeix aquesta Associació com a l’única del municipi vinculada a temes de Protecció Civil i s’estableix que aquesta prestarà els seus serveis en situacions de risc o emergència i també col•laborarà en altre tipus d’activitats com ara les de caràcter social esportives, culturals o cíviques. Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet a fer-se càrrec de les assegurances de responsabilitat civil i d’accidents dels voluntaris de l’Associació, així com a col•laborar en la formació del voluntariat.

En el mateix ple, l’Ajuntament d’Hostalric va nomenar els membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) com a Voluntaris de Protecció Civil d’Hostalric que, en aquests moments, té set membres. El conveni es va ratificar amb els vots a favor de CiU, PSC i ICV i l’abstenció d’ERC.