L’Ajuntament de Lloret té intenció d’ampliar aquest estiu l’horari de les botigues

Un dels carrers comercials de Lloret

Un dels carrers comercials de Lloret

Les botigues de Lloret de Mar segurament podran obrir fins a les 11 de la nit a partir d’aquesta temporada d’estiu 2013. Ho demanen els comerciants, que van entrar una instància a l’Ajuntament, per reclamar que es modifiqui la normativa i es permeti als establiments baixar les persianes una hora més tard.

De forma paral·lela, el Moviment Independent de Lloret (MILLOR) va presentar una moció en el plemcelebrat el passat dilluns, que demanava més o menys el mateix. El que passa és que el plenari no té competències pel que fa l’horari de les botigues, sinó que recauen en l’alcalde. Tot i que la proposta del MILLOR es va tombar en la sessió, l’alcalde Romà Codina va explicar que estan fent les gestions pertinents per ampliar l’horari comercial. Diu que cal un informe de la policia local.

Un cop elaborat, s’ha de comunicar a la Direcció General de Comerç de la Generalitat. Un procés que Lloret espera que estigui acabat abans d’arribar a l’estiu. La moció del MILLOR al respecte va quedar desestimada, però el debat va permetre que cada portaveu exposés la seva opinió.

Text: Nova Radio Lloret