Tossa contracta quatre veïns per arranjar carrers i eliminar barreres arquitectòniques

Tossa de Mar

Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha contractat quatre veïns de la població, que ja es trobaven en situació de prestació mínima a l’atur, per arranjar carrers i eliminar barreres arquitectòniques a les voreres.

Fruit d’un conveni amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Ajuntament de Tossa ha contractat aquestes quatre persones durant els mesos d’abril i maig en unes condicions molt favorables, ja que, mitjançant conveni social, el consistori no haurà d’assumir-ne tot el salari.

Els contractats són dos paletes i dos manobres que arranjaran rajoles i eliminaran barreres arquitectòniques dels carrers Barcelona i Enric Granados; i de les avingudes Costa Brava i de la Palma.

El regidor de Via Pública, Ramon Serra, afirma que «aquest arranjament beneficiarà sobretot a veïns i turistes que van en cadira de rodes, que van en vehicles elèctrics o que empenyen cotxets amb infants». Serra conclou que «dins les possibilitats econòmiques que té l’Ajuntament, també és positiu el fet d’aconseguir donar feina a quatre persones que ja s’havien quedat en situació de prestació mínima de l’atur».