C’s aterra a Tossa de Mar

Membres de l'agrupació local de C's a Tossa

Membres de l’agrupació local de C’s a Tossa

Ciutadans (C’s) continua amb la seva implantació a la província de Girona. Ara es el torn de la població costanera de Tossa de Mar, que és la cinquena agrupació constituïda de la formació política a les comarques gironines.

Aquest nou grup local de treball tindrà com a portaveu a Alfonso Sánchez, que ha afirmat «comencem des de zero i és per això que el camí serà llarg, amb obstacles i dificultats, que no obstant faran que encara tinguem més ganes d’afrontar aquest nou repte». Sánchez ha afegit: «Em sento molt orgullós de ser la persona escollida pel partit per ser la veu de C’s a Tossa de Mar. Vull donar les gràcies al coordinador provincial Jean Castel i al sots-secretari d’organització Fran Hervías pel seu recolzament en tot moment».

El partit presidit per Albert Rivera està tinguen un gran augment de afiliats i simpatitzants en aquests últims temps, sobretot d’ençà els grans resultats que van obtenir a les últimes eleccions al Parlament de Catalunya i ara mateix ja sobrepassant els 600 membres entre afiliats i simpatitzants, és preveu també formalitzar nous grups locals a les pròximes dates.