L’equip africà de Lloret guanya la copa gironina

Fa 8 anys la comunitat africana que viu a Lloret de Mar va muntar un equip de futbol. L’equip el formen lloretencs d’origen marroquí, gambià i senegalès d’entre 17 i 25 anys i amb una gran afició pel futbol. Des de llavors ha estat jugant partits amistosos i competicions no oficials.

Entre elles, han participat darrerament en la quarta edició d’un campionat que a les comarques gironines i on els lloretencs han estat campions. A la Final, disputada a la població de Salt, la victòria va ser per un contundent 5 a zero.

Des del consistori se’ls autoritza a entrenar al pati del CEIP Pere Torrent els caps de setmana fora d’horari lectiu.

 

L’entrenador de l’equip, en Bakari, explica: “Estem molt orgullosos d’haver guanyat aquest campionat, també per Lloret. Per a poder entrenar, utilitzem els camps de futbol municipals que ens cedeix l’Ajuntament. A més, ens va muntar l’autocar per a poder anar a Salt, a disputar la final de la lliga gironina”.

Ivan Tibau, regidor d’Esports comenta que l’endemà els jugadors i l’entrenador es varen acostar al Departament d’Esports per mostrar la copa guanyada, “és una satisfacció per nosaltres que entre tots hàgim pogut col·laborar a que aquests joves puguin gaudir del seu esport”.

Edició: José Fernández / Foto: Ajuntament de Lloret de Mar