Arbúcies espera més de 500 cotxes a la 5a Trobada de Clàssics Montseny Guilleries

Foto: Ajuntament d'Arbúcies

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Més de 500 cotxes s’espera reunir a Arbúcies aquest proper diumenge dia 17 en motiu de la cinquena Trobada de Clàssics Montseny Guilleries. Enguany, la trobada ocuparà tot el carrer Camprodon i s’allargarà fins a la zona de l’aparcament de la zona de l’escola Doctor Carulla.

«Això es una novetat i sabem que pot causar alguns problemes de transit al poble», reconeix Pere Garriga, l’alcalde d’Arbúcies. “Però des de l’equip de govern de Entesa i PSC creiem que una concentració de cotxes tant important com aquesta, que en pocs anys s’ha convertir en una de les més grans de Catalunya, s’ha d’integrar a la vida de la nostra vila».

L’aparcada de cotxes començarà a les nou del matí. Per un millor funcionament dels participants s’ha establert que tots els vehicles entrin al poble per l’Avinguda de Palacagüina (primera rotonda de la variant des de Barcelona i tercera des de l’Eix). Fins a les 11.00 es farà la ja clàssica botifarrada: cada vehicle participant en tindrà una de gratuïta, els acompanyants els costarà 2 euros.

I a les 11.30 s’iniciarà la ruta Montseny Guilleries per uns 30 kilòmetres de carreteres de l’entorn d’Arbúcies. Per últim, a les 13.30 hi haurà un sorteig de lots cedits per diferents restaurants i comerços de la vila: nits d’hotel a Can Torres, sopar al Mam’s, a les Magnòlies, al Rallye, a l’Hostal Nou, al Buxaus i al Petit cafè Mariné, i lots de productes d’Arbúcies.

Informació sobre mobilitat

Com a conseqüència de la trobada, l’entrada a Arbúcies per l’avinguda dels Països Catalans i el carrer Camprodon restaran tancats al transit des de les 8.00 del matí fins a les 14.00 aproximadament. Els vehicles procedents de Magnes i Pietat podran sortir per Països Catalans. S’aconsella a tots els visitants d’Arbúcies que el diumenge entrin al poble per la rotonda de Pujals i aparquin per tot aquell sector del poble fins a la bassa de la Farga. El mercat bloquejarà la vila i la única possibilitat per pujar des de Can Reus serà per el Sorrall.