Josep Valls renuncia als seus càrrecs a l’Ajuntament de Lloret però continua com a regidor

El regidor Josep Valls

El regidor Josep Valls

El regidor de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Josep Valls, ha renunciat avui temporalment a les seves funcions en els àmbits d’activitats, via pública i serveis i obres públiques, infraestructures públiques i la delegació específica de barris, on portava les urbanitzacions.

La renúncia temporal també inclou la dedicació parcial, el seu càrrec com a primer tinent d’alcalde i portaveu municipal de Convergència i Unió. Però Valls mantindrà la condició de regidor.

Valls està imputat per la seva presumta vinculació amb la xarxa acusada de blanquejar diners procedents de la màfia russa. Durant l’anterior legislatura, quan era alcalde Xavier Crespo, Valls va ser refidor d’Urbanisme.

Totes les delegacions que tenia assignades seran assumides per l’alcalde de Lloret amb excepció de la de via pública que gestionarà el regidor Jordi Orobitg. Pel que respecta a la primera tinència d’alcaldia serà assumida per Ester Olivé fins ara segona tinent d’alcalde.

Josep Valls fa efectiva aquesta renúncia manifestant que «estic totalment convençut que el temps i la justícia mostraran que són injustes les acusacions projectades sobre la meva persona i gestió i confio en una ràpida resolució del cas».