Jaume Dulsat renúncia al càrrec d’alcalde de Lloret en un ple extraordinari

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, va renunciar el passat dilluns 6 de març al càrrec en un ple extraordinari. Dulsat, que ha exercit el càrrec des del juny de 2015, va presentar el passat 1 de març en el registre municipal la seva renúncia. Dulsat continuarà com a regidor fins el final del mandat.

Jaume Dulsat ha remarcat que la seva renúncia es deu a «motius estrictament laborals» donat que la nova feina, a la qual ja s’ha incorporat, no li permet la dedicació que ell considera que necessita l’alcaldia de Lloret.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Una dedicació que ha explicat que «és de 24 hores, 365 dies a l’any, i que es menja tot la resta de la teva vida». I ha remarcat que «aquesta renúncia em dol perquè la feina com alcalde ha estat la feina de la meva vida però és el que toca fer».

L’alcalde de Lloret ha agraït el bon to que han tingut els plens durant aquests anys i ha explicat que ha treballat perquè l’equip de govern actués com «unitats d’acció» malgrat els diferents grups polítics.

A partir d’avui, el primer tinent d’alcalde, Albert Robert, assumeix el càrrec d’alcalde de funcions fins que es celebri el proper 15 de març la sessió extraordinària per nomenar el nou alcalde.