L’alcalde de Lloret no es presentarà a les properes eleccions

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha fet un acte adreçat a la ciutadania avui a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal per anunciar que no es presentarà als propers comicis.

Dulsat va afirmar que «agraeixo la confiança que m’ha permès fer d’alcalde vuit anys i en faig un balanç molt positiu. He organitzat aquest acte per fer una valoració d’aquests anys i perquè volia fer públic a tota la ciutadania que, després de dos mandants, és hora de donar espai a lideratges nous a l’administració pública i, per tant, no em tornaré a presentar a les eleccions com a candidat».

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’alcalde ha detallat que han estat anys convulsos en els quals la situació política a Catalunya, la pandèmia i la postpandèmia han suposat una gestió complexa en la qual sempre ha prioritzat «mantenir l’estabilitat del govern per aportar la tranquil·litat i el dinamisme necessaris per poder tirar endavant projectes».

Així, per exemple, ha recordat la bona gestió que es va fer durant la pandèmia, així com que Lloret de Mar va obtenir els 9 milions d’euros que han de permetre el desenvolupament de diferents projectes per millorar la vida de ciutadans i visitants.

Ajuntament de Lloret de Mar

Per l’alcalde de Lloret, «per poder aconseguir fer realitat, per exemple, aquests dos projectes ha sigut imprescindible la col·laboració publicoprivada, així com el treball transversal de tots els departaments de l’Ajuntament. Hem de continuar treballant en aquesta línia, amb un treball en conjunt per un objectiu comú, que no és altre que millorar el nivell de vida dels lloretencs i lloretenques».

En aquesta línia, també ha destacat la important millora turística pública i privada de Lloret de Mar, que tindrà continuïtat: el sector privat ja ha invertit més de 100 milions d’euros en els seus establiments i s’està fent una bona gestió dels equipaments públics.