Santa Coloma de Farners instal·la wifi gratuït en 10 espais públics

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha recentment la instal·lació de 10 punts d’accés de wifi públic i gratuït en diferents zones públiques, com parcs, places, zona esportiva i centre cívic.

El consistori ha dut a terme aquests treballs dins del programa europeu Wifi4Europe. Aquest accés gratuït a Internet obert per a tots el ciutadans no necessita registre previ i únicament cal enllaçar el dispositiu amb la xarxa anomenada Wifi4EU.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Les zones habilitades estan localitzades a sis places (Farners, del Firal, de la Pau, Primer d’Octubre, de la Sardana i Miquel Martí i Pol); a l’estació d’autobusos; al camp de futbol i a la piscina municipal; a l’exterior del pavelló dels Saioners i al Centre Cívic de Santa Coloma Residencial.

L’agost de 2020, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va aconseguir, després de tres intents en convocatòries anteriors, un dels bons oferts per la comunitat europea per a la instal·lació de punts d’accés de Wi-Fi pública i gratuïta, dins el programa Wifi4Europe, de foment al lliure accés dels ciutadants a connectivitat wifi en espais públics.

La instal·lació de la xarxa segueix els requeriments de velocitat i connectivitat exigides per la Unió Europea dins aquest programa, tot i que el rendiment final per cada usuari dependrà del nombre d’usuaris connectats de forma simultània.