Comunicat de Lloret en Comú sobre els talls de subministrament d’aigua a Lloret Residencial i Mont Lloret

Ajuntament de Lloret de Mar

Com cada any en aquesta època els veïns i veïnes de Lloret Residencial i Mont Lloret pateixen talls en el subministrament d’aigua. Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües SA n’és la responsable i cal recordar que ja ha creat problemes a Maçanet de la Selva i Vidreres mitjançant l’empresa germana Rec Madral.

Recentment, els Comuns de Lloret ens hem reunit amb representants dels veïns i la conclusió és ben clara: pateixen fets greus i continuats que afecten la vida diària d’aquests veïns i veïnes i calen decisions fermes i valentes.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’any passat enfront aquest problema l’Ajuntament de Lloret de Mar va subministrar aigua a aquesta empresa per no deixar sense servei als veïns, i quina és la nostra sorpresa quan ens assabentem que Riera de Cabanyes encara no ha fet efectiu el pagament d’aquest subministrament, que està al voltant dels 400.000 euros.

Altres municipis, com Maçanet de la Selva, ja han pres mesures per solucionar els problemes que genera aquesta empresa. Des de Lloret en Comú demanem a l’Ajuntament de Lloret de Mar que:

1.- Sigui l’Ajuntament qui subministri l’aigua permanentment i la cobri dels veïns.

2.- Que l’Ajuntament emprengui accions legals per aconseguir que Riera de Cabanyes pagui el deute que té.

3.- Que l’Ajuntament, d’ofici, es personi davant l’Agència Tributària de Catalunya, a fi que notifiqui als propietaris de parcel·les de Lloret Residencial i Mont Lloret l’embargament de crèdits, interessos, rendes i fruits de tota espècie de Riera de Cabanyes a fi que fins al moment en què l’Ajuntament assoleixi el servei d’aquestes urbanitzacions, s’eixugui el deute pendent de l’empresa, envers l’Agencia Catalana de l’Aigua (ACA) i que aquest deute no pugui ser endossat a l’Ajuntament com a nou prestador del servei.

4- Que s’uneixi a l’Ajuntament de Maçanet en totes aquelles accions necessàries per garantir el subministrament d’aquest servei vital als veïns i veïnes d’ambdues viles.