Lloret posa en marxa un gran aparcament dissuasiu gratuït per a turismes

Ajuntament de Lloret de Mar

El proper 2 de juliol l’Ajuntament de Lloret de Mar posa en marxa un gran aparcament dissuasiu, situat a l’avinguda de les Alegries davant la comissaria de la Policia Local, que serà gratuït per als turismes i a més inclourà un bitllet senzill d’anada per al transport urbà per enllaçar amb l’Estació d’Autobusos.

L’aparcament també podrà acollir busos discrecionals que arribin al municipi, en aquest cas de pagament.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que «es tracta de potenciar aquest aparcament dissuasiu que s’ha habilitat aquesta temporada intentant evitar desplaçaments innecessaris pel nucli urbà, i facilitant la mobilitat fins al centre als usuaris de forma còmode utilitzant la línia de transport urbà, que serà gratuït pels usuaris de l’aparcament».

A banda, coincidint amb la posada en marxa de la zona C de Boadella que s’iniciarà el cap de setmana del 8 de juliol, l’Ajuntament habilitarà un nou solar situat a la cruïlla dels carrers Marfull i Narcís Macià i Domènech per a l’estacionament de vehicles, en aquest cas com a Zona Verda.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernàndez, detalla que «l’objectiu és incrementar l’oferta de places, en aquest cas afavorint els residents, i ordenar l’estacionament en aquesta zona».

Finalment, també es troba ja en funcionament l’aparcament de Vila de Tossa en aparcament de rotació, amb més de 200 places per a turismes.