Un incendi entre Lloret de Mar i Tossa de Mar crema 6 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 11.18h en un incendi forestal entre Lloret de Mar i Tossa de Mar (Selva), que s’ha iniciat per una furgoneta cremada a la carretera GI-682 (km. 16). Arran de l’incendi d’aquest vehicle, les flames s’han estès pel voral de la carretera i han entrat en zona forestal. Segons el Cos d’Agents Rurals, la superfície afectada és d’unes 6 hectàrees, de les quals 1,85 hectàrees són terreny forestal.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

La resta, és vegetació urbana de la urbanització Font de Sant Llorenç. Com a mesura preventiva, i degut a la intensa fumera que hi ha a la zona, els Mossos d’Esquadra han evacuat 8 cases pròximes a l’incendi. El Servei Català de Trànsit informa que la carretera GI-682 està totalment tallada, en els dos sentits de la marxa, en aquesta zona.

En aquests moments (13:30 hores), els Bombers de la Generalitat treballen en aquest incendi amb 36 dotacions terrestres i 10 mitjans aeris: un helicòpter de comandament, un de coordinació, 4 bombarders i 4 avions de vigilància i atac. Les flames han anat en ascendent fins a arribar dalt de tot d’una carena, que és on s’estan concentrant els esforços del dispositiu de Bombers.

Aquí, al cap de l’incendi, s’estan produint diversos focus secundaris, tot i que el foc ha anat perdent intensitat. En aquests moments, però, tan sols hi ha flama en aproximadament un terç de la superfície afectada pel foc. A la resta, els Bombers estan remullant per evitar revifalles.