La Cursa de Nadal de Lloret atrau a més d’un miler de corredors

Sortida dels corredors

Aquest diumenge 30 de desembre s’ha celebrat a Lloret de Mar la Cursa de Nadal Sant Silvestre Popular, organitzada per l’Ajuntament de Lloret de Mar amb la col·laboració del Club Atletisme Lloret- La Selva, amb una participació de més d’un miler de corredors. Els participants han gaudit d’un circuit de 5 km, en un marc incomparable al llarg del passeig marítim de la població en un dia assolellat. El recorregut de la cursa, concebuda com una marxa popular, s’ha pogut fer corrent o caminant i en tot moment l’ambient ha estat del tot festiu.

 

 

A l’esquerra de la imatge Aboujana El Mehdi i al centre Àngel Mullera

A les curses de promoció que han tingut lloc a les 10 del matí a les Pistes Municipals d’atletisme, hi han participat 230 nens i nenes procedents majoritàriament dels clubs esportius de la vila. Els trofeus dels més petits han estat lliurats pels esportistes més destacats com Àngel Mullera, campió d’Espanya 3.000 metres obstacles; Miquel Molina, pilot d’Audi en DTM; Àlex Rins, corredor del mundial de motociclisme; Dani Clos, integrant de l’equip HRT de Fòmula 1 i Xavier Bonastre, periodista esportiu.

El guanyador de la Cursa de 5 km ha estat l’atleta Aboujana El Mehdi del CA La Sansi amb un temps de 14’18, el segon lloc ha estat per Àngel Mullera del CA Lloret-La Selva amb 14’24 i el 3r lloc per Isam Mounir del club Team Calella Triathlon amb un temps de 16’02. En categoria femenina la guanyadora ha estat Hasna Bahom amb 16’58, la 2a classificada ha estat Anna Rovira del club Team Calella Triathlon amb un temps de 17’28 i el 3r lloc ha estat per Magdalena Vicens del CA Vic amb 17’38.