C’s de Sils rebutja que l’Ajuntament s’hagi adherit a l’AMI

El coordinador de l’agrupació de Ciutadans (C’s) a Sils, Ramir Durà, ha presentat una instància a l’Ajuntament de Sils, referent a l’aprovació durant el ple del 29 de novembre de l’adhesió del municipi a l’Associació de Municipis per la Independència ( AMI). C’s considera que aquesta aprovació vulnera aspectes competicionals de l’Ajuntament. 

 

Segons un comunicat de C’s, la independència de Catalunya és un assumpte que mai s’ha de debatre des dels ajuntaments, ja que es un tema que s’ha de de debatre a les Corts que es la que té la soberania nacional.

Un altre consideració, és l’obligació econòmica de pertanyença a aquesta associació ja que obliga a l’ajuntament a realitzar una despesa de diners a càrrec del municipi. C’s considera que és absolutament il·legal destinar recursos de tots els ciutadans a competències que están fora de l’àmbit municipal i a més, per a una finalitat contrària a l’ordenament jurídic vigent.

Per tot això exposat, des de C’s de Sils és demana que aquesta decisió del consistori sigui revocada en els pròxims plens municipals.