El Consell Comarcal presenta el Dossier de professionals d’arts escèniques i música de la Selva 2020

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als ajuntaments de la comarca de la Selva.

El dossier està format per 57 professionals i companyies de la Selva que treballen diferents disciplines dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, entre altres) i la música, i que tenen un espectacle per exhibir i una trajectòria artística. Ruyra de Blanes.

El projecte és una iniciativa de SelvaCultura, dins de la línia de treball que s’està impulsant des del Consell Comarcal, per donar suport a la promoció de l’escena cultural – creativa com a factor de dinamització social i econòmica a la comarca.

Les companyies i grups de música que formen part de dossier 2020 van haver d’acreditar la seva professionalitat a partir de la seva trajectòria com a grup o intèrpret i  garantir el nombre d’actuacions realitzades en equipaments i/o programacions professionals.

Una de les companyies del dossier és l’Esbart Joaquim Ruyra / Ajuntament de Blanes

Aquest dossier es pot consultar clicant aquí i també s’ha imprès en paper per a distribuir-lo als ajuntaments i programadors culturals. Amb aquesta iniciativa el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

El president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, i el conseller de Cultura, Pere Fernàndez, han valorat molt positivament aquesta iniciativa que s’emmarca dins el projecte SelvaCultura, que es va posar en marxa en l’anterior mandat, concretament la primavera de l’any 2017. En aquest sentit, Balliu i Fernández han destacat la bona feina que s’està duent a terme des de l’ens comarcal en la promoció de l’escena cultura com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.