Tossa ja té nou cartipàs municipal

Ajuntament de Tossa de Mar

El nou equip de govern de Tossa, format per Junts per Tossa (JxT), Endavant Tossa (ET) i Esquerra Republicana (ERC), ha organitzat l’estructura funcional político-administrativa de l’ajuntament sobre una base d’àrees de treball dirigides per un o diversos regidors/es encarregat de relacionar-se amb els ciutadans, vigilar el compliment dels objectius marcats i proposar i definir les actuacions pertinents.

En aques sentit, destaca la creació de noves àrees de treball com: Igualtat; Urbanitzacions; Mobilitat; Oficina d’habitatge; Benestar Animal; Barris; Activitat física i salut i Gent Gran.

La nova alcaldessa Imma Colom (JxT) assumirà les àrees de Governació, Patrimoni, Hisenda i Salut, i col·laborarà amb Cultura.
La regidora Eva Barnés (JxT) assumirà les àrees d’Igualtat, Transparència, Participació Ciutadana i serà adjunta a Patrimoni.
El regidor Joan Antoni Hervías (JxT) assumirà les àrees d’Esports, Manteniment i Serveis, Brigades, Recursos Humans i serà adjunt a Hisenda.
El regidor Ramon Gascons (ET) assumirà Urbanisme, Medi Ambient, Urbanitzacions i Benestar Animal.
La regidora Andrea Nadal (ET) assumirà Mobilitat, Urbanisme, Oficina d’Habitatge, Barris, Festes i serà adjunta a i Festes Tradicionals.
La regidora Ana Prieto (ET) assumirà Ensenyament, Cultura, Joventut i serà adjunta a Festes i Festes tradicionals.
El regidor Gregori Martínez (ERC) assumirà Turisme, Comerç, Promoció Econòmica, Comunicació i Noves tecnologies.
I la regidora Lluïsa Moreno (ERC) assumirà Benestar Social, Activitat física i salut, Gent Gran i serà adjunta a Governació i Salut.

L’alcaldessa Imma Colom ha explicat que «aquesta nova estructura municipal requerirà molta més dedicació per part dels regidors. Volem posar molt èmfasi a les persones de Tossa i, sobretot, apostar per una bona imatge com a poble».

Pel que fa a nomenaments de tinents d’alcalde, Ramon Gascons serà el primer tinent d’alcalde; Gregori Martínez serà el segon tinent d’alcalde; Joan Antoni Hervías serà el tercer tinent d’alcalde; i Ana Maria Prieto serà la quarta tinent d’alcalde.

Les sessions ordinàries dels plens es faran una vegada cada dos mesos el segon dijous dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre, a les 20:30h, excepte el mes de juliol, que serà a les 22:00h.