Junts per Lloret proposa un nou pla de dinamització pels comerços del municipi

A la dreta, el candidat de Junts per Lloret Jordi Sais

La formació política Junts per Lloret ha presentat les seves propostes en matèria de comerç i promoció econòmica amb una passejada pels principals carrers comercials de Nucli Antic de Lloret.

En aquest sentit, el candidat número 4 de la formació, Jordi Sais, ha destacat que «des de Junts per Lloret volem consensuar amb tots els agents implicats un nou pla de dinamització comercial per a Lloret de Mar».

Les principals propostes en matèria de comerç i promoció econòmica incloses dins del programa electoral de la candidatura de Junts per Lloret són:

1.-  Captació de noves inversions econòmiques. Es treballarà per captar noves inversions econòmiques amb l’objectiu de fomentar un turisme familiar i responsable.

2.- Millora i diversificació del comerç. Amb la redacció d’un nou pla de dinamització comercial consensuat amb tots els agents econòmics implicats en el comerç del municipi.

3.-  Dinamització del Nucli Antic. Amb l’aplicació del pla “Gaudeix del Nucli Antic!” es proposa la creació d’incentius fiscals per a l’obertura d’establiments comercials als carrers de la Vila i del Carme, entre d’altres, i la revitalització d’espais del mateix Nucli Antic per fer-lo més atractiu i dinàmic.

4.-  Activació d’eixos comercials. Amb l’objectiu de revitalitzar el passeig marítim de Lloret i Fenals, es permetrà la instal·lació de parades per la venda de productes artesans durant els mesos d’estiu.

5.-  Renovació del mercat municipal. S’establirà un pla per la renovació del mercat municipal consensuat amb els paradistes per crear un espai modern amb oferta gastronòmica i venda de producte fresc i de qualitat.

6.- Organització d’esdeveniments. S’apostarà per nous esdeveniments que promocionin i incentivin el comerç del municipi. 

Sais ha ressaltat que «la transformació turística de Lloret està portant un nou tipus de visitant al municipi i, en conseqüència, hem d’anar de la mà del comerç local per afavorir la seva reconversió i adaptació a les noves necessitats».