Junts per Lloret proposa renovar els vestidors del camp de futbol d’El Molí

L’alcalde i candidat de Junts per Lloret, Jaume Dulsat, ha presentat aquesta tarda a la Piscina municipal de Lloret de Mar les propostes en l’àmbit de l’esport i el lleure amb la participació del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i les entitats esportives de la localitat.

A l’acte s’ha posat en valor la tasca realitzada des de l’Ajuntament de Lloret en la darrera legislatura en l’àmbit d’esports i el paper que els clubs i entitats esportives de Lloret realitzen durant tot l’any.

En aquest sentit, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueres, ha destacat com “cal posar en valor ciutats com Lloret, ja que es tracta d’un municipi que situa l’esport com a eix troncal i transversal de la vida de moltes persones i com a motor educatiu i social. Lloret i l’esport és un binomi que funciona, i funciona molt bé”.

Per la seva banda, l’alcalde i candidat Jaume Dulsat ha destacat que “en els pròxims anys volem continuar col·laborant amb les entitats esportives del municipi i assegurar una major cohabitació entre l’esportista local i el turisme esportiu”.

A més, el candidat de Junts per Lloret ha avançat que des de la formació proposen la renovació de les instal·lacions esportives, com els vestidors del camp de futbol d’El Molí i la ubicació de mòduls prefabricats per ubicar-hi despatxos per a les entitats i clubs esportius del municipi.

Finalment, a l’acte s’han destacat d’altres propostes electorals contingudes en el programa de Junts per Lloret:

1.- Renovació de les instal·lacions esportives de la Piscina municipal amb l’ampliació de l’actual sala de fintes, noves sales per activitats dirigides i millora dels vestidors.

2.- Creació d’un centre de bicicleta de muntanya, un espai per cobrir les necessitats dels esportistes amb informació sobre itineraris i rutes pel municipi.

3.-Adquisició d’un nou tatami pel pavelló municipal de Lloret.
Millora de les instal·lacions esportives dels equipaments municipals per fer-los accessibles a esportistes i visitants amb mobilitat reduïda i discapacitats.

4.- Creació d’un Consell Municipal d’Esports per a la participació dels clubs i entitats esportives de Lloret.

5.- Creació d’una fira de clubs i entitats esportives per donar-se a conèixer les diferents disciplines i modalitats esportives que es poden practicar a Lloret.

6.- Creació d’una oficina municipal per ajudar als clubs i entitats esportives de Lloret a fer tràmits i gestions (subvencions, assegurances, fitxes, revisions mèdiques, etc.).

7.- Facilitar l’establiment d’una major oferta formativa en l’àmbit de l’esport per a cicles formatius del municipi.