Àngel Canosa diu que la candidatura d’ERC de Blanes està preparada per portar el canvi a l’Ajuntament

Àngel Canosa, acompanyat de membres de la candidatura d’ERC Blanes

ERC de Blanes va fer ahir a la Casa del Poble l’acte central de la campanya per a les eleccions municipals. L’acte, que va presentar Rosa Maria Brunet i que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, va servir per posar l’accent en les 10 principals propostes del projecte republicà per a Blanes. 

Olga López, número 2 de la candidatura, va afirmar que Esquerra defensarà els interessos de la població davant de qualsevol Administració. Va parlar de la necessitat d’enfortir els serveis socials, de desenvolupar una veritable política d’habitatge i que es lluitarà per a que els pisos buits que hi ha al municipi s’ofereixin en règim de lloguer. Sobre aquesta qüestió, va plantejar que els immobles dels bancs s’han de posar al mercat i que, en cas de no ser així, se sancionarà a les entitats bancàries.

Per la seva part, l’alcaldable Àngel Canosa va subratllar que el projecte polític que lidera compta amb un equip de persones preparades per tirar endavant el canvi que Blanes necessita des de fa molts anys.

El candidat va insistir en la idea de canviar la dinàmica dels darrers anys i es va mostrar optimista de cara als comicis municipals. «Blanes ha de ser tothom i no d’uns quants. Si ens doneu la vostra confiança, aconseguirem que la nostra ciutat torni a ser el motor de la comarca de la Selva», va afegir Canosa durant el seu parlament.

Olga López, durant l’acte

Un altre dels temes destacats van ser les polítiques socials. Per a Canosa i la seva candidatura «la gent i el seu benestar són la principal prioritat».

En aquest sentit, l’alcaldable d’ERC va explicar que «si apliquem polítiques d’aquest tipus, el que estem és invertint en la gent. I això és el primer que hem de fer». 

Foto de grup dels membres de la candidatura d’ERC Blanes

Àngel Canosa també es va mostrar molt compromès amb la sanitat i l’ocupació, dues prioritats cabdals del programa electoral d’ERC. A més, durant l’acte també es va parlar de turisme, urbanisme, barris, comerç, i en definitiva, de «Blanes i la seva gent».