Es presenta ‘Sumamos por Lloret’, la plataforma que dóna suport al candidat Jaume Dulsat

Ahir dissabte al barri del Rieral es va celebrar l’acte de presentació de la plataforma ciutadana “Sumamos por Lloret”, formada per un grup de lloretencs i lloretenques que donen suport a la candidatura encapçalada pel candidat Jaume Dulsat, alcaldable de Junts per Lloret.

La plataforma està integrada per més d’una quinzena de persones dels diferents barris i urbanitzacions de Lloret de Mar, així com de perfils professionals molt diversos.

Durant l’acte, en Luis Fandiño, una de les persones del grup de suport, ha posat de manifest els motius per als quals dóna suport a la candidatura de Junts per Lloret, destacant la bona gestió municipal dels darrers quatre anys i el compromís i dedicació que el candidat Jaume Dulsat mostra per Lloret.

L’acte ha finalitzat amb una breu intervenció de Jaume Dulsat, agraint el suport i remarcant que continuaran treballant per la renovació turística que necessita Lloret, sense deixar la banda les polítiques per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes que viuen a Lloret tot l’any.