Es reobre l’accés a la plaça Pere Torrent de Lloret i torna a funcionar l’aparcament municipal

Ajuntament de Lloret de Mar

Avui l’Ajuntament de Lloret de Mar ha reobert la Plaça Pere Torrent i ha tornat a posar en funcionament els servei d’aparcament municipal ubicat sota la plaça.

El consistori ha comunicat que executarà les obres de la plaça de Pere Torrent en dues fases després que la setmana passada es determinés la necessitat de recalcular el període d’execució inicialment previst, degut a les diferències detectades en l’estat actual del paviment de la plaça i el que es preveia en el projecte de les obres.

Des de l’equip de Govern s’ha explicat que aquesta decisió es pren arran del compromís establert amb els veïns i els empresaris de la zona que les obres estarien acabades la primera quinzena de juny i que el servei d’aparcament es reiniciaria per Setmana Santa. Un cop finalitzada la primera fase, consistent en l’enderroc de les graderies, quedarà una plaça diàfana i practicable, de caire provisional, durant l’estiu i, de cara a l’octubre, s’executarà la resta del projecte.

El projecte de remodelació i millora de la plaça de Pere Torrent té un pressupost aproximat de 698.000€ i convertirà la plaça en un espai més amable, incorporant un parc infantil, mobiliari nou, una font, nova il·luminació i quatre grans jardineres. A més, el sòl de formigó incorporarà color i formes arrodonides per suavitzar visualment l’estètica de la plaça.