Gran nivell a la primera edició del Concurs de Pintura Ràpida Josep Beulas de Santa Coloma de Farners

Un dels participants en el concurs

El concurs, convocat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Casa de la Paraula, es va celebrar el passat dissabte amb la participació de 16 artistes. Gaspar Bosch, d’Amer, ha estat el guanyador premi d’obres sobre tela dotat amb una aquarel·la de l’artista Josep Beulas.

El segon premi d’aquesta categoria ha estat per Joan Colomer, de Tordera, que ha rebut 300 euros. Néstor Sanchiz, de Sant Feliu de Guíxols, ha obtingut el premi d’obres sobre paper dotat amb 300 euros i el premi a l’artista local ha estat per Maria Farners Massó que ha rebut 200 euros.

Imatge de l’obra guanyadora

El jurat ha estat format per l’alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà, Sebastià Goday i els pintors colomencs Glòria Morera, Josep Maria Fontanet i Quim Cantalozella.

Els artistes que han participat al concurs han triat espais com la plaça Farners, el Parc de Sant Salvador o l’entorn de Farners.

Els quadres que han participat en aquesta primera edició del concurs de pintura ràpida Josep Beulas estan exposats a la Biblioteca Joan Vinyoli fins passada la Festa Major. Posteriorment, els quadres que han rebut premi, que queden en propietat de l’Ajuntament, seran traslladats a la Casa de la Paraula.

Més informació: www.scf.cat.