L’Ajuntament de Pineda podria contractar una altra empresa per la recollida selectiva

Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda contractarà una altra empresa per fer la recollida selectiva al municipi si el Consell Comarcal del Maresme no millora urgentment el servei i renova els contenidors de vidre, paper i cartró que estan malmesos a Pineda. Així ho ha anunciat el regidor de Medi Ambient, Jordi Masnou, que ha recordat que la primera petició formal la va fer ara fa un any l’alcalde, Xavier Amor, al president del Consell Comarcal.

Després d’insistir i fer també una petició per carta, el regidor de Medi Ambient, Jordi Masnou, ha dit que s’està plantejant contractar una altra empresa perquè doni el servei al municipi.

Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, actualment hi ha una seixantena de contenidors que estan malmesos i des de Pineda es considera que la situació és urgent per poder oferir un bon servei als ciutadans. Per aquest motiu, Jordi Masnou, ha dit que si no reben resposta, la solució passa per buscar una altra empresa per la recollida selectiva. Mentre que l’Ajuntament de Pineda ha comprat 260 contenidors de recollida de brossa, el Consell Comarcal no ha renovat els de reciclatge. Segons Jordi Masnou, hi ha contenidors de reciclatge malmesos a tots els barris de Pineda i quan s’han substituït, els nous que s’han posat són molt baixa qualitat.

En la darrera petició, el govern de l’Ajuntament de Pineda ha donat un termini d’un mes al Consell Comarcal del Maresme per cercar una altra empresa si no milloren el servei de recollida selectiva.

Text: Radio Pineda