Jaume Dulsat aspira a un segon mandat per liderar la transformació de Lloret de Mar

Junts per Lloret

L’actual alcalde de Lloret de Mar i candidat a l’alcaldia per Junts per Lloret, Jaume Dulsat, va presentar ahir a la nit al Teatre municipal de Lloret de Mar la llista amb la que pretén renovar el mandat. Una llista que combina continuïtat i renovació, amb la incorporació d’Ana Garcia-Castany, Marina Nicolàs, Xavi Flores i Susana Riera en els primers llocs que complementen els actuals regidors Albert Robert i Jordi Sais, a més del propi Dulsat.

Davant d’un teatre ple a vessar, amb més de 400 persones, l’alcaldable de Junts per Lloret ha presentat un a un els membres d’una llista pensada per governar i per encarar el repte de transformar Lloret en la capital de la Costa Brava a través de la qualitat, el turisme familiar i esportiu. En l’acte s’han succeït els vídeos testimonials d’anteriors alcaldes de Lloret, així com de destacades personalitats que han donat suport a Dulsat, com Lucia Caram, Damià Calvet, David Font o Gabriel Escarrer.

En el seu parlament, Dulsat ha destacat la feina feta en aquest legislatura que ha suposat que Lloret compleixi amb l’objectiu de renovar-se com a destinació alhora que es cuida la quotidianitat dels lloretencs. Com a exemple, ha destacat la inversió privada en la renovació de l’oferta hotelera que en els darrers anys ha estat de 100 milions d’euros, però també la participació ciutadana, la gestió cultural, les bonificacions per aparcament, la bona gestió dels equipaments o el manteniment de les urgències 24 hores al centre d’atenció primària de Lloret.

El candidat Dulsat ha manifestat que el seu projecte es troba a mitges però que tot i això, ja es percep la transformació que s’ha fet en aquest mandat i que s’ha de culminar durant la pròxima legislatura.

Junts per Lloret

A més, ha assenyalat que pel proper mandat les seves prioritats seran: l’arribada del ramal de l’autopista a Lloret i la ronda de circumval·lació fins a Tossa per pacificar el trànsit al centre de municipi, la construcció d’una nova residencia per la gent gran i centre de dia, i la municipalització del Castell d’en Platja, a més de les polítiques que millorin la vida dels lloretencs que resideixen en el municipi tot l’any.

Tot això, segons Dulsat, amb una molt bona gestió econòmica que en aquest mandat els ha permès abaixar l’endeutament, mantenir la pressió fiscal i rendibilitzar els equipaments de ciutat i que en el futur ha de servir per augmentar i millorar els serveis a les persones. Segons Dulsat, «estem transformant Lloret per tal de millorar la qualitat de l’estada dels que ens visiten però sobretot, per millorar la qualitat de vida dels que hi vivim tot l’any. Lloret es troba en un molt bon moment que hem de saber aprofitar i tenim el millor equip per fer-ho i fer de Lloret el referent que tots volem».